dimarts, 19 de novembre del 2013

TARGETES PER FELICITAR EL NADAL


És temps de fer postals de Nadal i cal posar-hi tot l'enginy i la creativitat per realitzar targetes ben maques com les que es van realitzar l'ay passat.
Aquí podeu veure el  video:


   També podeu trobar més imatges a la wiki de plàstica:
       http://para-inspirarte.wikispaces.com/Postalnadal+ART
A partir de la presentació PREZI podeu veure altres formes d'elaborar targetes de Nadal.
                                   

dilluns, 18 de novembre del 2013

un nadal estampat!!

Ja feia temps que em rondava pel cap la idea de treballar el gravat a l'aula. I l'any passat després de treballar l'estampació com a tècnica per la creació de textures a partir de l'obra de Klimt o Klee, vaig trobar-me amb l'obra d' Ishtar Olivera i em va encantar la possibilitat de treballar amb segells de goma i gúbies. 
Aquí us deixo l'adreça: 
http://www.ishtarolivera.com

I com que cada any l'escola realitza postals de nadal que els alumnes de 3r i 4t d'ESO s'encarreguen de portar al geriàtric i així felicitar les festes a les persones que passen les festes de Nadal allà, Vaig pensar que aquest any utilitzaria aquests gravats per il·lustrar les felicitacions i targetes de Nadal d'enguany a l'optativa de 4t d'ESO.


Quina va ser la meva sorpresa quan vaig trobar-me al fantàstic blog de Mayalen, una entrada que resultava ser el meu treball explicat de la millor manera possible. http://wwwedplasticamayalen.blogspot.com.es/



Aquí podeu veure el plantejament de l'activitat, els materials necessaris, les imatges i els tutorials. Està tot!! Cliqueu:



Moltes gràcies per la feina tan ben feta Mayalen!
i també gràcies al bloc azulturquesabitacoradeteresa.


dimecres, 6 de novembre del 2013

Retrats amb línies

Aquest treball és una proposta extreta del bloc de Maribleduca que vaig trobar molt interessant i que porto realitzant ja un parell d'anys amb molt bons resultats.

Els meus alumnes de tercer han de realitzar aquesta làmina procurant pensar molt bé la presentació del exercici.


Aquí en teniu la mostra del curs passat, espero que us agradi i agafeu idees.





dimarts, 5 de novembre del 2013

Els jocs visuals a segon

Estudiant les lleis de la percepció visual ( Unitat 1: El llenguatge Visual) els alumnes de segon estan realitzantel principi de relació entre figura i fons.